Spring Trends 2013-Color Goes Electric, Fashion Week

Gabriel Almodovar

De catwalks van Lente 2013 schitterden met elektrische kleuren en felle tinten, een nieuwe look voor een nieuw seizoen. Make-up artist Gabriel Almodovar toont je hoe je in je lentelook met de sterkste, wildste kleurtjes speelt, voor gedurfde ogen en levendige lippen. Doen!

Spring Trends 2013-Color Goes Electric, Fashion Week

Gabriel Almodovar

Stap voor stap

Color goes electric

1

Eye Studio Diamond Glow - 01 Purple Drama

Smoky Eyes: creëer een rokerige blik met Eye Studio Color Plush Silk Eyeshadow in Violet Volt. Verzadig het volledige ooglid, van hoek tot hoek.

Color goes electric

2

Eye Studio Master Drama Cream Pencil (Purple Punch)

Breng je blik tot leven: gebruik Eye Studio Master Drama Cream Pencil in Purple Punch om je ogen intens te maken. Werk met korte streepjes, langs de basis van de bovenste en onderste wimpers.

Color goes electric

3

Volum'Express The Falsies Mascara

Eindeloze wimpers: gebruik Volum' Express The Falsies Mascara om de wimperlijn kracht bij te zetten. Begin ondeaan de haartjes en krul het borsteltje naar buiten om een maximaal volume te krijgen.

Color goes electric

4

Blush Fit Me - Light Pink

Benadruk de wangen: gebruik Limited Edition Baked Blush in Wild Blossom om je koontjes en jukbeenderen te kleuren. Ga voor fel: Color Sensational Vivids Lipcolor in Electric Fuchsia brengt heel je look tot leven. Een echte trendkleur!