Straal dankzij de Summer Look by MNY

Of je deze zomer nu kiest voor het strand, een citytrip of de bergen, Maybelline komt overal met je mee! En omdat make-up je een handje toesteekt wanneer de zon op zich laat wachten, ontdek je hier een tutorial voor een natuurlijke look die je makkelijk zelf kan aanbrengen. Zo straal jij een hele zomer lang!

Straal dankzij de Summer Look by MNY

Stap voor stap

Summer_Look

1

Terre Indienne Bricks Bronzer

Schenk jezelf een natuurlijke, zonovergoten en stralende teint dankzij de Terre Indienne Bricks Bronzer. Deze 2-in-1 bronzing pallet bestaat aan de ene kant uit een mat zonnepoeder om aan te brengen op heel je gezicht en decolleté voor een natuurlijke glow, en aan de andere kant een samenstelling van kleurrijke poederstenen om je teint op te lichten. Breng deze laatste met je vingers aan op de zones waar het licht weerkaatst wordt: je voorhoofd, je neusbrug, je jukbeenderen en je kin. Je kan hem ook gebruiken om je mooiste troeven te doen oplichten.

Summer_Look

2

Brow Drama Pomade

Om je wenkbrauwen onmiddellijk mooi en vol te maken, teken je de gewenste vorm rechtstreeks op je wenkbrauwen met het chubby Brow Drama Pomade potlood. In één beweging krijg je het gewenste resultaat en hou je je wenkbrauwen onder controle!

Summer_Look

3

Colossal Waterproof

Of je nu gaat zwemmen of de regen trotseren, geef je wimpers een opvallend en kolossaal volume met de Colossal Waterproof mascara. Maak voor het beste resultaat kleine bewegingen van links naar rechts, en beweeg tegelijkertijd naar de punt van de wimpers om een maximaal volume te geven.

Summer_Look

4

Baby Lips Pop Art

Herontdek je babylippen met de nieuwe Baby Lips Pop Art! Deze limited collectie bestaat uit 4 balsems die je lippen zachtjes en in kleur hydrateren. Breng regelmatig Baby Lips aan om je lippen in 4 weken tijd te herstellen.

Summer_Look

5

Color Show Boho

Werk je look tot in de puntjes af met de nagellak Color Show Boho in de trendy gipsy spirit, met zonnige tonen en flashy bohemian kleuren! Voor het beste resultaat breng je eerst een base coat aan om de nagel te beschermen en lak je daarna je nagel van de basis naar de top. Start in het midden van de nagel en werk vervolgens de zijkanten af.

Klaar! Wedden dat je hiermee feller zal stralen dan de zon zelf?