1. DE LINERLOOK MET GRAFISCHE PIJL

  Ga voor grafisch met deze oogverblindende oogkunst. Krijg deze fantastische linerlook met grafische pijl onder de knie met de Lasting Drama Gel Eyeliner.

 2. DE LINERLOOK MET VIN

  Ga voor deze linerlook met vin met onze Master Precise Skinny Gel Eyeliner en daag iedereen uit om weg te kijken.

  Selecteer product(en)

 3. DE NATUURLIJKE LINERLOOK

  Een natuurlijke linerlook past bij eender welke stijl, eender welk moment en eender waar. Ga voor deze perfect haalbare look met onze Unstoppable Eyeliner.

  Selecteer product(en)

 4. DE COOLE LINERLOOK MET WING

  Laat je ogen spreken met deze supercoole linerlook met wing, die gecreëerd wordt met onze Lasting Drama Gel Eyeliner.

 5. DE ALL AROUND WING LOOK

  Glamour in overvloed met deze All Around Wing-linerlook, de perfecte look om je ogen te laten spreken. Doe maar, glans erop los met onze Master Precise Curvy Liquid Liner.

  Selecteer product(en)

 6. DE BLAUWGROENE LINERLOOK

  Kleur de stad met deze kleurrijke blauwgroene linerlook. Probeer het met onze Lasting Drama Gel Pencils in Lustrous Sapphire & Glossy Emerald.

  Selecteer product(en)

 7. DE LINERLOOK MET WING

  Ga voor de immer stijlvolle en flatterende look met onze Master Precise Ink Pen. Het zal je verbazen hoe eenvoudig de vleugellook is.

 8. DE LINERLOOK MET ZWEVENDE PLOOI

  Ga voor een nog straffere cat eye met deze hippe nieuwe linertrend, de zwevende plooi. Creëer deze look eenvoudig met de Master Precise Ink Pen.

 9. DE LINERLOOK MET LANGE LIJN

  Gestroomlijnde, elegante, oneindige aantrekkingskracht is waar het om draait. Breng deze uitermate betoverende look aan met onze Master Precise Skinny Gel Liner.

  Selecteer product(en)

 10. DE LINERLOOK MET REVERSE WING

  Zet routine op zijn kop met deze omgekeerde vleugellook en ontdek hoe leuk het kan zijn om alles te vermengen met onze Master Precise Curvy Liquid Liner.

  Selecteer product(en)

 11. DE SMOKY EYE LINERLOOK

  Deze sexy, wazige linerlook laat weten dat je vanavond doet wat jij wil. Doe mee met de smoky eyes-trend met de Lasting Drama Gel Pencil.

  Selecteer product(en)

 12. DE ZWART-WIT LINERLOOK

  Negatieve ruimte zorgt voor een positief effect met deze leuke retro-ooglook. Probeer het met onze Lasting Drama Eyeliner in Sleek Onyx en Cashmere White.

  Selecteer product(en)

Oeps, je bent blijkbaar nog niet aangemeld! Alstublieft Of Een account aanmaken.