LAAT JE GEZICHT VAN Z’N BESTE KANT ZIEN.

Ontdek onze beste concealers. Of je nu foutjes wilt wegwerken, doffe, vermoeide ogen wilt opfrissen, een vlekje wilt verdoezelen of donkere kringen wilt verbergen, wij hebben wat je zoekt.

 1. BELICHT

  Een concealer met medium of volledige dekking verheldert elke look. Vermoeide ogen lichten op dankzij de lichtreflecterende parel die de basis vormt van onze formule. Het gevoel is romig, de finish is stralend, de look kan niet dromeriger.

  Selecteer product(en)

 2. VAARWEL DONKERE KRINGEN

  Voor die lange dagen en/of eindeloze nachten of wanneer je look een extra boost nodig heeft, is deze supergeconcentreerde concealer voorzien van een micro-corrector applicator om donkere kringen onder de ogen onmiddellijk te verwijderen, fijne lijntjes te verbergen en rimpels te verminderen.

 3. SPOT CORRECTOR

  Onze meest flexibele vloeibare concealer met het meest uiteenlopende kleurengamma, is eenvoudig (verstopt de poriën niet en is geurloos) en speciaal voor jou gemaakt. Bedek ouderdomsvlekken en verberg kleine onvolmaaktheden in een oogwenk met deze olievrije formule voor een perfect egale en natuurlijke teint.

 4. VOLLEDIGE DEKKING

  Onze professionele, feilloze concealer met hoge weerstand en volledige dekking is de beste zachte matte concealer voor acne. Hij camoufleert ook onvolkomenheden en vermindert roodheid, waardoor je je in elk gegeven scenario van je beste kant kunt laten zien.

  Selecteer product(en)

DE CONCEALER DIE VERDER GAAT

Met zijn ruime spectrum aan tinten en gebruiksvriendelijkheid is Instant Age Rewind Eraser de beste concealer om mee te contouren - het is één van onze favoriete geheime make-uphacks. Creëer diepte met diepere tinten en highlight met de lichtere tinten voor een gesculpteerde look die van jou een ander maakt.

CONCEALERS IN DE KIJKER

Oeps, je bent blijkbaar nog niet aangemeld! Alstublieft Of Een account aanmaken.