Krijg in 1-2-3 het beste valse wimper-effect dat je al zo lang zoekt

Dessiner un trait d

We dromen allemaal van mooie, betoverende wimpers die alle elementen doorstaan. Daarom zoeken velen van ons hun toevlucht bij valse wimpers. Het kan makkelijker! In 3 eenvoudige stappen kan je met mascara het gewenste valse wimper-effect krijgen. Hoe je het doet? Een goede basis, de juiste mascara kiezen en die op de juiste manier aanbrengen. Voor een fenomenaal valse wimper-effect waar iedere vrouw van droomt.

Stap 1: Zorg voor je wimpers

Je wimpers zijn kostbaar. Ze beschermen niet alleen je ogen, maar geven ze ook sensualiteit en zachtheid. Toch stellen we ze iedere dag zwaar op de proef door (te agressieve) make-up formules en make-upverwijdering te gebruiken. Verzorg ze dus goed, zelf nog voor je make-up aanbrengt. Hou je wimpers in topvorm door ze te versterken en dichtheid te geven met onze tips:

• Kies een aangepaste make-up remover met een bifase-formule die zacht is voor de ogen. Zo verwijder je met een paar bewegingen je make-up effectief zonder je wimpers te beschadigen.

• Gebruik een wimperserum om je wimpers te versterken.

Stap 2: Kies de juiste mascara

Tegenwoordig zijn er talloze soorten mascara's: volumegevende, met valse-wimper-effect, krulmascara,... In deze tweede, belangrijkste stap helpen we je de juiste oogmake-up te kiezen voor de look die jij wilt.

• Ik wil volle wimpers die opvallen!

Dan is er niets eenvoudiger dan THE COLOSSAL® mascara te gebruiken, ook waterproof te verkrijgen. De intens zwarte, met collageen verrijkte formule maakt je wimpers vanaf de eerste beweging dikker en intenser. Daarbovenop is hij makkelijk te gebruiken door zijn megaborsteltje met synthetische haren.

• Voor mij de onweerstaanbare ogen en de gebogen wimpers!

Kies dan voor de LASH SENSATIONAL® mascara, ook geschikt voor gevoelige ogen. Een waaierborsteltje dat alle wimpers opvangt, zelfs de fijnste, en je een breed waaiereffect geeft van de ene ooghoek naar de andere. 

• Ik kies voor gelifte wimpers alsof ze net uit het schoonheidssalon komen!

Dan is er niets minder dan de Falsies Lash Lift Mascara. Geïnspireerd op professionele technieken en verrijkt met vezels om je wimpers extra lengte en volume te geven. Het borsteltje met dubbele kromming omhult elke wimper van begin tot einde voor een extra lang, volumineus en gelift effect.

Stap 3: Zo krijg je het ultieme valse wimper-effect

Eenmaal je de juiste mascara gekozen hebt, rest er niks anders meer dan deze aan te brengen voor het valse wimper-effect dat je zoekt.

Voordat je je mascaraborsteltje in de hand neemt, geven we je nog enkele pro-tips mee. Voor wimpers met net dat tikkeltje meer.

Gebruik een wimperkruller voordat je mascara aanbrengt voor maximaal volume. Dit kleine, makkelijke hulpmiddel knijpt je wimpers samen en maakt je ogen onmiddellijk voller en elegant.

Breng de mascara aan in een zigzagbeweging vanaf de wimperlijn en beweeg het borsteltje in kleine zigzagbewegingen naar boven toe. Wil je nog meer volume? Herhaal deze beweging enkele keren. Breng wel niet meer dan drie lagen aan, anders zullen er klonters verschijnen.

Vind de beste mascara voor een onweerstaanbaar valse wimper-effect in ons ruime assortiment of in onze verkooppunten.

Oeps, je bent blijkbaar nog niet aangemeld! Alstublieft Of Een account aanmaken.