Al meer dan 100 jaar zet mascara onze ogen extra in de kijker. Geen make-uptasje zonder dus! Voortbouwend op dat enorme succes, vind je vandaag dan ook een veelvoud aan keuzemogelijkheden: mascara met het effect van valse wimpers, mascara voor een kolossaal volume, mascara met kruleffect, verlengende mascara, … Met zoveel opties, stelt zich al snel de onvermijdelijke vraag: hoe de juiste mascara kiezen?

Laten we een blik werpen op de verschillende soorten mascara

Création de visuels mascara_325x3252


Mascara voor volume

Een absolute focus op volume? Dat volume verkrijg je in no-time met een volumegevende mascara zoals The Colossal Mascara. De met collageen verrijkte formule omhult de wimpers van wortel tot punt met een intense zwarte kleur. De Mega Brush zorgt op zijn beurt voor 9X meer volume. Zonder te klonteren! Deze volumegevende mascara laat je nooit in de steek, want dankzij de waterproof versie, The Colossal Big Shot Waterproof Mascara, kom je ook bij een regenbui stralend voor de dag.

Pro Tip:
breng de mascara aan bij de wortels van de wimpers en vervolg zigzaggend met de borstel omhoog. Herhaal de handeling meerdere keren voor nog meer volume. Hou het bij maximaal 3 lagen om klonters te voorkomen.

Création de visuels mascara_325x3253


Mascara met het effect van valse wimpers

Voor een intense look is er geen betere keuze dan een mascara met valse wimpers effect. Dit type mascara lift de wimpers en geeft ze extra volume en ronding. Geïnspireerd door professionele technieken, kreeg The Falsies Lashlift mascara met valse wimpers effect een met vezels verrijkte formule die 16 uur lang aanhoudt. Het wimperkrullend borsteltje is absoluut een extra troef: het laat geen wimper ontsnappen aan die intense omhulling, zelfs niet de kleinste.

Pro Tip
:
1. Om de ronding van je wimpers te accentueren, is er niets beter dan een wimperkruller! Enkel te gebruiken op gereinigde wimpers om te voorkomen dat ze afbreken. Het is het ultieme hulpmiddel om het effect van mascara te maximaliseren. Knijp heel eenvoudig vanaf de wortel naar boven en herhaal dit over de hele wimperrij voor een mooie krullende curve.

2. Door de mascara in kleine zigzagbewegingen van de wortels tot de punten aan te brengen, verleng je de wimpers maximaal.

3. Om het effect van valse wimpers te optimaliseren en langer te laten aanhouden, breng je best eerst een basis voor mascara aan. Deze verzorgt de wimpers en bereidt ze tevens voor op de mascara.

Het valse wimpers effect? Alle ogen op jou gericht!

Création de visuels mascara_325x325


Mascara voor langere wimpers

Verlengende mascara is je trouwste bondgenoot voor onweerstaanbare bambi ogen. De Lash Sensational Washable Mascara is een absolute koploper in het gamma mascara’s. Gewapend met 6 verschillende lengtes aan borstelharen weet de siliconen waaierborstel zelfs de kortste wimpers te vangen en te verlengen. De wimpers worden van de ene ooghoek naar de andere vermenigvuldigd en omhuld met een vloeibare, lichte en extra-zwarte formule voor een intens resultaat zonder klonters.

Pro Tip:
om alle wimpers op te vangen en te omhullen, plaats je het holle deel van de borstel aan de basis van de wimpers en draai je licht naar boven. Vervolgens ga je met het bolle deel van de borstel over de wimpers om ze nog meer lengte te geven en ze 180° uit te vouwen als een waaier.

Ziezo, mascara’s hebben geen geheimen meer voor jou! Je bent helemaal klaar om te kiezen. Kies jouw volumegevende mascara , valse wimpers effect mascara en verlengende mascara in onze uitgebreide selectie online of in een van onze verkooppunten. Een ding is zeker: je hoeft je nooit nog af te vragen ‘Welke mascara moet ik kiezen?’.

Oeps, je bent blijkbaar nog niet aangemeld! Alstublieft Of Een account aanmaken.