DE TREND VAN HET MOMENT

LIPSTICKKLEUREN VOOR DE HERFST 

MET MATTE & SATIJNACHTIGE FINISHES


Trendy lipstickkleuren die je eenvoudig met elkaar kan afwisselen: de perfecte manier om iets nieuws uit te proberen. De lipsticktrends voor de herfst van 2020 tonen zich van hun duistere kant. Denk aan intense, verleidelijke tinten met wijnkleurige, koffiebruine en chocolade-achtige ondertonen: krachtige en opvallende kleuren die onlosmakelijk met de herfst zijn verbonden. Een prachtig en verrassend vervolg op de meer ingetogen zomerlooks.

 

TRENDY LIPSTICKKLEUR VOOR DE HERFST #1: KOFFIEBRUINE LIPPENSTIFT


Ontdek twee manieren om deze frisse, levendige kleuren te dragen. Fluweelachtig matte zoals onze Superstay Matte Ink Liquid Lipstick , of net romig en klassiek zoals de Superstay 24 2-Step Liquid Lipstick. Beide assortimenten omvatten tal van warme koffietinten zoals Espresso Enthusiast en Mocha Inventor. Donkere kleuren vereisen wel wat zorg. Een formule die lange tijd mooi blijft zitten, is dan ook noodzakelijk!


TRENDY LIPSTICKKLEUR VOOR DE HERFST #2: PRUIMKLEURIGE LIPPENSTIFT


Als je eerder fan bent van koelere tinten, dan is dit jouw moment! Tijdens de herfst van 2020 staan intense, pruimkleurige tinten paars centraal die opvallen door hun zijdeachtige, matte finish. Probeer de Color Sensational The Mattes Lipstick in de tinten Blackest Berry, Berry Bossy, Violet Vixen, of ga voor de opvallende gothic look van Pitch Black.


TRENDY LIPSTICKKLEUR VOOR DE HERFST #3: VURIG RODE LIPPENSTIFT


Niet helemaal overtuigd van een glamoureuze gothic look? Waarom ga je deze herfst dan niet voor een opvallende, vurig rode lipmake-up met een intens matte finish (heb je de rode draad al door)?