DE COMPLETE STAP-VOOR-STAP BEGELEIDING VOOR EEN VLEKKELOZE TEINT

Het geheim achter een zachte, matte make-uplook is Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation, de nieuwe superheld van Maybelline. Ziet er geweldig uit op elk huidtype. Met een zweet- en waterbestendige, hybride formule die moeiteloos over de huid glijdt voor medium of volledige dekking tot wel 24 uur lang. Dus, of je nu een nieuwe superbestendige poederfoundation wilt testen of gewoon op zoek ben naar wat tips & tricks om een poederfoundation aan te brengen, je bent hier aan het juiste adres!
 1. STAP #1 – VOORBEREIDING

  Bij gebruik van foundation is het belangrijk dat je je huid voorbereidt voordat je make-up aanbrengt – zeker als je een poederfoundation gebruikt. Als de huid correct gereinigd en gehydrateerd is, houdt deze Maybelline poederfoundation goed op je huid waardoor hij een langdurige medium tot volledige dekking biedt. Laat je moisturizer enkele minuten intrekken voordat je naar de volgende stap gaat.

 2. STAP #2 – CONCEALER

  Anders dan bij vloeibare foundations kan je best concealer aanbrengen rond je ogen en op puisjes VOORDAT je de Super Stay powder foundation aanbrengt. Als je grote hoeveelheden concealer aanbrengt op je poederfoundation krijg je klonters en barstjes en is je teint niet egaal. 


  Pro-tip: fixeer je concealer met een transparant poeder zodat je nog meer het borsteleffect kan bekomen.

 3. STAP #3 – POEDERFOUNDATION AANBRENGEN

  Het moment waarop je hebt gewacht: de poederfoundation aanbrengen. Afhankelijk van de gewenste finish gebruik je een poederborstel of het bijgeleverde sponsje. Met het sponsje krijg je een vollere dekking, de borstel zorgt voor een meer natuurlijke finish. Dep wat poeder op je gekozen applicator – tik er lichtjes tegen om het overtollige poeder te verwijderen voordat je het product op je gezicht aanbrengt. Breng niet te veel product ineens aan. Breng het beetje bij beetje aan en blend het product op je huid tot het je volledige gezicht bedekt. Neem dan een kleinere pluizige borstel – of hou het bij het sponsje – en breng wat extra poeder aan op de probleemzones voor extra dekking en een vlekkeloze teint. Werk je foundationlook af met bronzer poeder en/of blush. Vermijd romigere producten die het poeder gaan verplaatsen wat een onnatuurlijke finish geeft.

 4. STAP #4 – SETTING SPRAY

  Vernevel wat setting spray over je gezicht. Dit is niet echt nodig zoals bij een vloeibare foundation, maar het zorgt er toch voor dat je look nog langer behouden blijft en dat je matte finish toch ietwat dauwachtig lijkt.