BEAUTY-TIPS

 ZEG DONKERE VLEKKEN VAARWEL

 MET MASTER CAMO

Voor-en-na-foto van een vrouw die Maybelline Camo gebruikt

KLEURCORRECTIE VOOR DONKERE HUID

Donkere vlekken. Donkere kringen. Wat doe je eraan? Soms is een concealer alleen niet voldoende. Maak kennis met Maybelline's Master Camo Color Correcting Kit. De oranje concealer en gele brightener van ons perfect samengestelde kleurcorrigerende palet, speciaal ontworpen voor donkerdere huidskleuren, zorgen voor een perfecte selfie-huid — geen filter nodig. Drie eenvoudige stappen volstaan: Corrigeren, Concealen en Highlighten.

 1. CORRIGEREN

  Wil je de wereld trotseren met een vlekkeloze huid? Ga dan voor de Master Camo Color Correcting Kit Deep. Breng de oranje concealer voorzichtig aan op de donkere vlekken. Voeg een vleugje gele brightener toe op doffe huid voor een verhelderend effect.

 2. CORRECTOR EN BRIGHTENER BLENDEN

  Gebruik het dubbelzijdige borsteltje om de oranje en gele kleur op je huid te blenden.

 3. CAMOUFLEREN

  Gebruik nu de andere kant van het dubbelzijdige borsteltje om de concealer over de oranje concealer glad te strijken. Pro-tip: Probeer concealers met elkaar te vermengen tot de perfecte tint.

 4. CONCEALER BLENDEN

  Blend concealers uit het kleurcorrigerende palet tot de kleur overeenkomt met je natuurlijke teint. Pro-tip: Je kunt nu je favoriete foundation aanbrengen.

 5. HIGHLIGHTEN

  Veeg ten slotte de romige highlighter over je jukbeenderen om ze te accentueren.

Camo donker correctie model

 

PRONK MET HET PERFECTE CANVAS

Nu je weet hoe je de kleur kunt corrigeren, ben je klaar om te camoufleren!

 

Maybelline Master Camo medium vóór na

 

DONKERE KRINGEN ONDER JE OGEN CAMOUFLEREN MET MASTER CAMO

Zeg vaarwel tegen donkere kringen in drie eenvoudige stappen met de nieuwe Master Camo Color Correcting Kits. Corrigeer, camoufleer en highlight tot een vlekkeloze finish. Perfect voor een medium huidskleur.

 

Maybelline Master Camo licht vóór na

 

ZEG ROODHEID VAARWEL MET MASTER CAMO

Stop het giswerk en verwijder roodheid met de nieuwe Master Camo van Maybelline, speciaal ontwikkeld voor de lichte huid. De perfecte selfie-huid zonder enige moeite.