GEZICHTSMAKE-UP 101

ONZE 8 BESTE GEZICHTSPRIMERS VOOR JOUW HUIDTYPE

VAN EEN VETTE, ACNEGEVOELIGE HUID TOT EEN DROGE, RIJPERE HUID

 

Een primer—is de BFF van je huid. Maar gebruik je hem wel? Dat doe je beter wel als je de ganse dag dat frisse, volle gelaat wil behouden. Maar het is ook meer dan dat. Het is dat extra laagje tussen je huid en de basis dat het huidoppervlak glad maakt, je huidtint egaliseert, imperfecties verdoezelt en glimmen tegengaat. Met andere woorden: het helpt je er langer onberispelijk uit te zien. Welke primer is geschikt voor jou? Dat hangt af van de aandachtspunten en noden van je teint. Klinkt dat verwarrend? Nee. We leggen het hieronder uit aan de hand van acht speciale formules die specifiek voor jouw huid zijn gemaakt.

Maybelline gezicht Fit Me mattifying primer matte poreless packshot

DE BESTE GEZICHTSPRIMER VOOR EEN VETTE HUID: FIT ME MATTE + PORELESS MATTIFYING PRIMER

Omarm een matte huid en kijk nooit meer om. Met of zonder foundation, in een handomdraai krijg je een porieloze, onberispelijk uitziende huid. Glimmend en grove poriën? Dat wordt een vage herinnering. Onze Fit Me Matte + Poreless Primer, die tot 16 uur lang houdt en een SPF 20 bevat, is de nieuwe redder in nood van je huid.

 

DE BESTE GEZICHTSPRIMER VOOR EEN DROGE HUID: FACESTUDIO MASTER PRIME PRIMER IN HYDRATE + SMOOTH

Ruil droog in voor dauwachtig. De ganse dag perfect dankzij onze Hydrate + Smooth-formule. Je huid ziet er beter uit en voelt gladder aan — welke imperfecties? — dus je make-up straalt de ganse dag. Dat klinkt als een verfrissend glas water (voor je huid). Baby Skin Instant Pore Eraser Primer is ook een geweldige optie. Wil je hydratatie? Wat dacht je van de hele. dag. lang. Baby Skin zorgt voor het matte en maakt je huid bovendien zo glad als een je-weet-wel-wat.

Maybelline FaceStudio prime blur pore minimize packshot

BESTE GEZICHTSPRIMER VOOR GROVE PORIËN: FACESTUDIO MASTER PRIME PRIMER IN BLUR + PORE MINIMIZE

De ultieme manier van verdoezelen. Elimineer de zichtbaarheid van poriën met onze Blur + Pore Minimize-formule. De huid ziet er onberispelijk en zijdezacht uit. Make-up blijft de ganse dag zitten. Het resultaat: adembenemend. We heffen het glas op dit poriënperfectionerend wondermiddel.

Maybelline Face Primer Master Prime redness control green packshot

DE BESTE GEZICHTSPRIMER VOOR EEN ACNEGEVOELIGE HUID: FACESTUDIO MASTER PRIME PRIMER IN BLUR + REDNESS CONTROL

Verberg roodheid, onthul een stralende gloed. Zo eenvoudig is het met onze Blur + Redness Control-formule. Deze wonderprimer egaliseert, laat stralen en neutraliseert roodheid voor kleurcontrole en make-up prep. Ga de dag fris tegemoet, zonder die frustrerende imperfecties. Baby Skin Instant Pore Eraser Primer is een andere geweldige optie omdat de formule niet-comedogeen is.

Maybelline Face Primer Master Prime blur smooth white packshot

DE BESTE GEZICHTSPRIMER VOOR EEN GEMENGDE HUID: FACESTUDIO MASTER PRIME PRIMER BLUR + SMOOTH

Ga voor de 1-2 combo. Onze Blur + Smooth-formule verfijnt je teint en minimaliseert poriën als een echte kampioen. Jouw gemengde huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien en je make-up houdt langer en dan we hebben het over de ganse dag. Dat is pas een knock-out-formule!

Maybelline FaceStudio prime blur protect packshot

DE BESTE GEZICHTSPRIMER MET SPF: FACESTUDIO MASTER PRIME PRIMER IN BLUR + DEFEND

Klaar om defensief te spelen? Als het om je huid gaat, is SPF de eerste regel. Onze Blur + Defend-formule biedt extra bescherming tegen de zon, zodat je kunt spelen met je stijl in plaats van je zorgen te maken over schadelijke straling. Wat een score.

Maybelline primer Master prime blur stick universal transparent packshot

DE BESTE GEZICHTSPRIMER IN STICK: FACESTUDIO MASTER BLUR STICK

Smeer 'm op je huid. Deze poriënvervagende formule verzacht en strijkt in één beweging glad zodat je de foundation naadloos kan aanbrengen. En vergeet het geknoei. Dit is het nette antwoord op je primer-gebeden. Tinten? Denk aan een universele tint en verschillende matchende huidtinten. Fluitje van een cent? Serieus.