OMBRÉ LIPLOOK: HOE JE LIPPEN HULLEN IN EEN WARME RODE GLOED

De feestdagen zijn hét moment om uit te pakken met een volle rode liplook, ook al ben je niet echt ieman die als snel de kleur rood draagt.


Maar wat een ombré lip zo bijzonder maakt, is hoe je de meest klassieke look in een handomdraai kunt omtoveren tot een eigentijdse look. Dit doe je door twee roodtinten met elkaar te combineren, waarvan de ene wat lichter en de andere wat donkerder is. Zo lijken de lippen extra vol en 'pouty' en dat kleine vleugje roodbruin verzacht tegelijkertijd alle intensiteit, waardoor dit een absoluut tijdloze look is.

  1. OMBRÉ LIPLOOK: HOE JE LIPPEN HULLEN IN EEN WARME RODE GLOED — STAP 1: BEGIN MET EEN DONKERRODE KLEUR

    Omlijn je lippen met een vloeibare lippenstift in donkerrood-bruine tint Kleur de buitenste mondhoeken in met dezelfde tint, maar laat het midden van de lippen onopgemaakt.

    SUPERSTAY MATTE INK™
  2. OMBRÉ LIPLOOK: HOE JE LIPPEN HULLEN IN EEN WARME RODE GLOED — STAP 2: BRENG EEN LAAGJE HELDERRODE LIPPENSTIFT AAN

    Gebruik een klassieke kersenrode lippenstift om het midden van de lippen op te vullen en zorg ervoor dat je het niet laat overlappen met de donkerder getinte rood aan de lipcontouren. Vervaag de twee tinten vervolgens zachtjes zodat er geen 'scheidingslijn' zichtbaar is tussen de ene tint en de andere. Gebruik onze langhoudende Superstay Matte Ink Liquid Lipstick voor een liplook die tot wel 16 uur blijft zitten. Jouw oogverblindende ombré liplook met warme rode gloed blijft de hele avond perfect zitten — je hoeft je liplook niet eens tussendoor bij te werken!

    SUPERSTAY MATTE INK™