Onze beste lippenstiften met langhoudend resultaat

DEZE LIPPENSTIFTEN GEVEN NIET AF EN BLIJVEN LANG ZITTEN — ZE ZIJN OOK HELEMAAL MONDMASKERPROOF!

Lipstick doet veel meer dan mooi maken alleen... Dit wondermiddel boost je zelfvertrouwen! En werkt opbeurend! Een absolute must-have, dus! Het verplicht dragen van een mondmasker is inmiddels verleden tijd. En lippenstift is bijgevolg niet meer weg te denken. En als het aankomt op het kiezen van lippenstift, willen we uiteraard eentje die die lang mooi blijft zitten.

Precies daarom valt onze Super Stay-collectie zo in de smaak bij onze klanten. Maak een krachtige indruk met onze hooggepigmenteerde lipstick-kleuren die niet vlekken, uitlopen, vervagen of afgeven: Super Stay Matte Ink Liquid Lipstick, Super Stay Ink Crayon Lipstick , of Super Stay 24 2-Step Liquid Lipstick  — aan jou de keus! Je bent steeds gegarandeerd van een perfect langhoudend kleurresultaat, ongeacht wat de dag of nacht voor jou in petto heeft, dankzij de lichte, niet-drogende textuur die je lippen langdurig prettig doet aanvoelen.

Ben jij niet zo dol op matte lippenstift? Maakt niet uit: deze formules geven je lippen een zachtgetinte, naturelle look—niet te flets of overdreven. Met deze drie lippenstiften zit je alvast goed: voor ieder wat wils en een langhoudend kleurresultaat verzekerd.

DE NR. 1 BESTE LIPPENSTIFT MET LANGHOUDEND RESULTAAT: SUPER STAY® MATTE INK™ LIQUID LIPSTICK

Maybelline Super Stay Matte Ink pinks 150 savant packshot

Geniet tot wel 16 uur lang van een feilloze liplook met matte finish. Deze hooggepigmenteerde vloeibare lippenstift  is nauwkeurig aan te brengen dankzij het unieke staafje met 'reservoir tip' sponsje. De 47 rijkelijk gekleurde tinten, van gedurfd en fel tot klassiek rood en nude, geven je lippen de hele dag een intense uitstraling.


DE NR. 2 BESTE LIPPENSTIFT MET LANGHOUDEND RESULTAAT: SUPER STAY® INK CRAYON LIPSTICK

Maybelline Super Stay Ink crayon pink packshot

Breng een laagje aan en klaar! Ons matte lippotlood zorgt voor een rijkelijke gekleurde liplook die tot wel 8 uur lang perfect houdt. Dit lippotlood met precisiepunt komt in wel 33 verschillende levendige kleuren, waaronder de nieuwe Brooklyn Blush Edition, en is voorzien van een mooi weggewerkte puntenslijper voor een vereenvoudigd en comfortabel aanbrengen.


DE NR. 3 BESTE LIPPENSTIFT MET LANGHOUDEND RESULTAAT: SUPER STAY 24® 2-STEP LONG LASTING LIQUID LIPSTICK

Maybelline Super Stay Brooklyn blush Super Stay packshot

En als wij zeggen dat het kleurresultaat lang houdt, dan menen wij dat ook. Deze hooggepigmenteerde kleur , die tot wel 24 uur lang mooi blijft zitten, is net zo makkelijk aan te brengen als een lipgloss en werkt net zo vochtinbrengend in op je lippen als een lippenbalsem. Bovendien is de textuur zodanig geavanceerd dat hij de lippen niet uitdroogt en niet gaat afbladderen of schilferen. Al wat je hoeft te doen, is de lippenstift aan te brengen brengen en voilà! Nu ook verkrijgbaar in Brooklyn Bronze, een aanvullende kleur met wel vijf prachtige bronsachtige tinten.