BEAUTY-TIPS

AANBRENGMETHODE

VLOEIBARE, MATTE LIPSTICK

 

Er bestaan tal van manieren om je vloeibare lippenstift aan te brengen. En toch is er maar 1 enkele manier om dat perfect langhoudende kleurresultaat te verkrijgen. Ziehier onze SuperStay Matte Ink. 10 intense lipstick-kleuren. Met een tot wel 16-uur langhoudend kleurresultaat. Wil ook jij graag je vloeibare, matte lippenstift aanbrengen als een echte pro? Hier zetten we een aantal tips&tricks voor je op een rijtje.

 1. Stap 1

  Benadruk je cupidoboog: focus op de linkerkant van het hartvormige gedeelte van de bovenlip met de NIEUWE SuperStay Matte Ink precisiepunt. Gebruik de afgeschuinde kant voor een extra grafische liplook.

  SUPERSTAY MATTE INK™
 2. Stap 2

  Herhaal dit op de rechterkant van je cupidoboog en kleur gelijkmatig in met de precisiepunt. Breng de kleur precies aan en verdeel gelijkmatig over je lip.

 3. Stap 3

  De precisiepunt stelt jou in staat om de soepele textuur en intense kleur zorgvuldig aan te brengen tot aan je lipcontouren.

 4. Stap 4

  Laat de SuperStay Matte Ink gedurende een aantal minuten inwerken en drogen tot een perfect matgetint laagje. Klaar om te pronken met een intens gekleurde liplook die niet afgeeft?