HET BESTE VAN

ZOMER 2020: ONZE BESTE WATERPROOF MAKE-UPPRODUCTEN

Je kunt zelfs met de meest professionele make-up niet op tegen de effecten van Moeder Natuur. Hitte, regen, mist... je beste make-uplook zal in een mum van tijd verpest zijn! Maar gelukkig bestaat er zoiets als waterproof make-up!

Deze 3D-liplook is net zo sexy als een klassieke nude liplook, maar een effectenspel van kleuren zorgt voor dat tikkeltje meer: je lippen krijgen die extra aantrekkelijke, eigentijdse touch. Het lijkt misschien niet eenvoudig om deze look te creëren, maar het is eigenlijk best makkelijk eens je deze stapsgewijze aanpak onder de knie hebt. En sterker nog: je gebruikt lippenstift- en linerformules die lang houden, dus je omlijnde liplook blijft de hele nacht gewoon perfect zitten; no worries!

  1. HOE EEN PERFECT OMLIJNDE LIPLOOK CREËREN — STAP 1: OMLIJN DE LIPCONTOUREN

    Omlijn de lippen met een lipliner in warme bruine tint, waarbij je de randen lichtjes vervaagt om een zacht en diffuus lijntje te verkrijgen, zonder opvallende rand.

  2. HOE EEN PERFECT OMLIJNDE LIPLOOK CREËREN — STAP 2: BEGIN MET EEN DONKERROZE TINT

    Verdeel een laagje donkerroze lippenstift over je lippen en benadruk deze kleur in de buitenhoeken van de boven- en onderlip. Breng slechts een vleugje van deze kleur aan in het midden van de mond.

  3. HOE EEN PERFECT OMLIJNDE LIPLOOK CREËREN — STAP 3: MAAK DE LOOK AF MET EEN LICHTROZE TINT

    Breng wat van je lichtroze lippenstift aan in het midden van de lippen. Vervaag de randen lichtjes met een make-upsponsje zodat er geen scheidingslijn zichtbaar is.