KLAAR VOOR ELK FESTIVAL

MAKE-UPTUTORIAL FESTIVAL FLARE

Kies dit seizoen voor een betoverende festivallook! Deze stapsgewijze tips zijn jouw geheim om meteen klaar te zijn voor een festival!
 1. DE PERFECTE BASIS

  Kies voor een blender om de toon van je look te bepalen door de Fit Me Foundation zachtjes te blenden voor een vlekkeloze, natuurlijke finish.

  FIT ME®
 2. VERBLUFFENDE WENKBRAUWEN

  Scoor met opvallende wenkbrauwen die er de hele dag perfect uitzien. Breng Brow Drama Shaping Chalk aan door de wenkbrauw op te vullen met de vlakke kant van het borsteltje. Begin aan de binnenkant van de wenkbrauw. Draai de punt van het borsteltje om het uiteinde van de wenkbrauw te definiëren. Herhaal voor een meer intense look.

 3. FUSCHIA FLASH

  Een vleugje fuchsia trekt alle aandacht. Maak een hoekig eyelinerborsteltje lichtjes nat en veeg het door de oogschaduw. Veeg met het borsteltje over de bovenste wimperlijn en maak een vleugeltje aan de buitenste hoek.

 4. LAAT JE LOOK STRALEN

  Benadruk je ogen om nog meer te stralen met Lasting Drama Light Eyeliner. Trek een lijntje van hoek tot hoek langs de onderste wimperlijn. Veeg de liner langs je bovenste ooglid voor een tweede lijntje dat lichtjes samensmelt met je fuchsia lijntje.

 5. VERLEIDELIJKE WIMPERS

  Versla de hitte en houd je wimpers de hele dag perfect in vorm met Total Temptation Waterproof mascara. Veeg het borsteltje van wortel tot punt.

 6. DE MOOISTE LIPPEN VOOR FESTIVALS

  Behoud de hele dag die festivallook met SuperStay Matte Ink in 'Amazonian'

MAKE-UPTIPS MET ERIN PARSONS

De look: VSCO Girl Vertical

Videotranscript niet beschikbaar.