HET BESTE VAN

BESTE MASCARA VOOR GEVOELIGE OGEN

OFTALMOLOGISCH GETEST

 

Mascara is leven. Maar als er klonters in je ogen terechtkomen en roodheid of jeuk veroorzaken, kan het een tranerige bedoening worden. De oplossing: speciaal geteste samenstellingen. Deze 'mildere mascara's' bevatten geen irriterende ingrediënten en lokken dus minder vervelende reacties uit. Heb je gevoelige ogen of draag je contactlenzen? Dan kun je eindelijk opgelucht ademhalen. Bovendien krijg je dezelfde wowfactor als met gewone mascara. Daar word je toch blij van?

 1. LASH SENSATIONAL® SKY HIGH WASHABLE & WATERPROOF MASCARA

  Deze bestseller mascara schenkt je wimpers één voor één een fenomenaal volume en eindeloze lengte. Bovendien hoef je nooit te vrezen voor vlekjes of uitlopers. Oftalmologisch getest en getest op allergieën. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

 2. THE FALSIES® LASH LIFT WASHABLE MASCARA

  Deze mascara won de titel van Best Lengthening Mascara of 2020 bij de Allure Best of Beauty Awards. Met haar vezelrijke samenstelling bezorgt ze je een dramatisch volume en lange, gelifte wimpers, de hele dag lang. Oogheelkundig getest. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

 3. Great Lash® Washable Mascara

  Great Lash® is Allure Readers’ Choice en Best of Beauty Award Winner. De mascara maakt je wimpers niet alleen dikker maar verzorgt ze ook. Ze schenkt je een verlokkelijke 'volle wimpers look'. Dermatologisch en oftalmologisch getest en getest op allergieën. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

 4. LASH SENSATIONAL® WASHABLE MASCARA

  De mascara bevat een infusie met Rose Hip Oil. Ze geeft je zachte, uitwaaierende wimpers die nooit aaneenkleven of zwaar aanvoelen. Oftalmologisch getest en getest op allergieën. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.