EYELINER 101:

Tips, Tricks en Hacks

ZES DESKUNDIGE TIPS

 

Je hebt de eyeliner en de vastberadenheid om te slagen. Je bent goed op weg om een winged liner expert te worden! Iedereen staat goed met winged liner, zelfs als je hooded eyes (of hangende oogleden) hebt (tip: ook een bat wing ziet er fantastisch uit op dit type ogen). Winged liner lijkt wel wat op cat eyes. Alleen het bovenste ooglid krijgt een lijntje. Easy. Winged liner is trouwens superveelzijdig. Je ziet er geweldig uit, zowel overdag als 's nachts.

Het enige wat je nu nog ontbreekt voor zo'n fabelachtige winged liner look? Dat zijn natuurlijk de skills van een make-upartist om zo'n winged liner perfect aan te brengen. Maar maak je maar geen zorgen. We hebben overal aan gedacht. Eerst heb je onze eyeliners nodig die het meest geschikt zijn voor winged eyeliner. Lees verder en je weet zo waarover we het hebben! Daarnaast moet je onze beste winged eyeliner hacks in de vingers krijgen.


 1. WINGED EYELINER TIP NR. 1: GEBRUIK PLAKBAND

  Kleef een stukje plakband net onder de plek waar je je winged eyeliner wil maken. Gebruik de tape als referentiepunt en teken daarna de wing. Verwijder de tape voor een perfecte winged eyeliner look, zonder prutsen of smossen.

  TattooStudio™
 2. WINGED EYELINER TIP NR. 2: STEUN OP JE ELLEBOGEN

  Het klinkt eenvoudig, maar het maakt een wereld van verschil: Rust met je arm op een tafel, zodat hij niet gaat beven. Kijk tijdens het aanbrengen van de winged eyeliner naar beneden in een schuine spiegel. Dat maakt het allemaal veel eenvoudiger en minder stresserend.

 3. WINGED EYELINER TIP NR. 3: VERWIJDER DE LIJNTJES

  Is je winged eyeliner af? Doop dan een hoekige kwast of een wattenstaafje in make-upremover en verwijder daarmee alle onvolmaaktheden.

  Hyper Precise Vloeibare eyeliner
 4. WINGED EYELINER TIP NR. 4: 1-STAP SMOKEY EYE

  Wil je insant smokey eyes? Volgens make-upartist Grace Lee kan je dan het beste met een gel-eyelinerpotlood een lijntje langs je ogen tekenen. Maak je geen zorgen over de perfecte lijn want daarna blend je de eyeliner zachtjes zodat je het typische smokey winged eyelinereffect krijgt. Dit vormt bovendien een goede basis voor oogschaduw, die blijft hiermee langer zitten!

 5. WINGED EYELINER TIP NR. 5: OEFENING BAART KUNST

  Heb je nog niet veel ervaring met eyeliner, en al zeker niet met vloeibare eyeliner? Dan raadt Grace aan om te beginnen met een penformaat, zoals onze Hyper Easy Liquid Eyeliner. Voor je de winged eyeliner aanbrengt, oefen je best eerst even op de rug van je hand. Zo kun je je er een idee van vormen hoe vloeibaar de pen is. Teken korte trekken langs de wimperlijn, tot je erin slaagt om één lange vloeiende lijn te maken.

 6. WINGED EYELINER TIP NR. 6: TWIJFEL JE? KIES DAN VOOR SUBTIEL

  Creëer een zeer natuurlijke, maar onmiskenbare winged liner look met Lasting Drama Gel Eyeliner. Grace suggereert om een hoekkwast te gebruiken en de gelliner rechtstreeks op de wimperlijn aan te brengen. Je ogen komen er duidelijk mee uit, zonder dat het op "make-up" lijkt.