CONCEALER 101

Concealer is een van de meest veelzijdige make-upproducten: donkere kringen onder de ogen tot een minimum herleiden, puistjes camoufleren, je gezicht ophelderen en countouren, het kan allemaal. Deze tutorial volstaat om de basistechnieken voor concealer onder de knie te krijgen.
 1. KIES JE CONCEALERTINTEN

  Kies eerst je concealertinten. Voor donkere kringen onder de ogen kies je een tint die lichter is dan je huidskleur om het gebied op te lichten. Voor acne en roodheid wil je een tint die naadloos aansluit bij je huidskleur.

  Fit Me®
 2. AAN DE SLAG

  Begin met je make-up door eerst foundation aan te brengen voordat je concealer gebruikt. Zo ga je minder concealer gebruiken voor een natuurlijker resultaat zonder barstjes.

  FIT ME®
 3. AANBRENGEN

  Breng de concealer aan in streepjes onder je oog in de vorm van een driehoek met de punt naar je wang gericht. Zorg ervoor dat je niet te veel product aanbrengt, wat barstjes kan veroorzaken. Strijk de concealerstreepjes glad en blend door zachtjes met je ringvinger, een concealerborsteltje of een vochtig make-up sponsje te tikken.

  Instant Age Rewind®
 4. FIXEREN

  Fixeer de concealer door een zeer kleine hoeveelheid transparant poeder aan te brengen (te veel poeder kan ook lijntjes veroorzaken).

 5. ROODHEID

  Voor roodheid breng je kleine stipjes concealer aan waar nodig (soms kan dit aan de zijkant van je neus zijn) en blend door zachtjes met je ringvinger, een concealerborsteltje of een vochtig make-upsponsje te tikken.

 6. LOKALE CORRECTIE

  Om acne te maskeren, breng je om te beginnen een klein stipje concealer aan om enkel het puistje en eventuele omringende roodheid te bedekken. Probeer niet te overdrijven, anders accentueer je de plek juist. Blend voorzichtig door zachtjes met je vinger of een klein borsteltje op de concealer te tikken.

  Instant Age Rewind®