MAKE-UP TIP

JOUW GIDS VOOR GEZICHTSMAKE-UP IN 2021

MONDKAPJE AF EN WEER OP, DE HELE DAG LANG

 

Na een lang, donker jaar is het eindelijk weer lente. Tijd voor vernieuwing! Langzaam maar zeker komen we opnieuw uit onze bubbel. We kunnen onze familie en vrienden opnieuw omhelzen en onze vrijheid echt vieren.

Maar stel jezelf eerst even deze vragen voor je weer volop in de make-up duikt: Loop je nog wat langer met een mondkapje rond? Werk je van thuis uit of ga je naar kantoor? Gebeuren je vergaderingen face to face of online? Hoeveel foundation en finish moet je opdoen voor je dagelijkse bezigheden? Samen bekijken wat voor jou de beste make-uproutine is!

TERUG NAAR KANTOOR? TIJD VOOR ENKELE MAKE-UP SHORTCUTS

Veelzijdige concealer: Instant Age Rewind Concealer is onze all-in-one superstar. Contouren, corrigeren en concealen! En hoewel het 2020 niet kan uitwissen, KAN het je make-uproutine wel 15 min korter maken!

Een veelzijdige primer: Het lijkt misschien onlogisch, maar als je de tijd neemt om een primer aan te brengen voor je je make-up opdoet, spaar je in de loop van de dag heel wat tijd uit. Met een snel laagje Master Prime Primer onder je foundation of concealer breng je de rest van je make-up vlot en feilloos aan. Bovendien blijft je make-up daarna veel langer zitten. Je hoeft die later dus niet bij te werken of constant te checken.

Een betrouwbare setting spray: Maak je make-up helemaal perfect en zorg dat hij langer blijft zitten met een setting spray. 't Is supereenvoudig en het resultaat is geweldig! Even "pshhh pshhh" en je bent klaar.


Maybelline Model - Clare Crawford

 

LOOP JE NOG WEL EVEN MET EEN MONDKAPJE ROND? KIES VOOR MAKE-UP DIE JE HUID ZUIVERT EN MASKNE VOORKOMT


Masker-acne is geen pretje! Heb jij er ook last van? Dan moet je absoluut hybride skincare-make-up proberen. Zijn samenstelling is uniek: terwijl jij je favoriete look showt, worden je poriën gereinigd en je huid verzorgd. Dream Pure BB Cream met salicylzuur maakt je huid mooier, dag na dag. Enkele toefjes Fit Me Matte + Poreless Powder, zelfs gewoon op een schone huid, geven je een perfect gematteerd velletje. Tegelijk worden je poriën gereinigd, dankzij de Perlite Mineral-technologie en vervagend micropoeder. Bovendien is de volledige Fit Me-collectie olievrij en verstopt ze de poriën niet!

Vrouw brengt poeder aan op de wang met een kwast

 

HOU JE VAN EEN MAKE-UPROUTINE DIE JE NIET CONSTANT HOEFT BIJ TE WERKEN? ZO HOU JE HET CASUAL, MAAR MET EXTRA FLAIR

 

Na maanden met minder make-up, voelt het misschien wat 'te' om nu plots weer all the way te gaan. Wil je er toch tiptop uitzien en je gezonde velletje showen? Dan is ons Lasting Fix Banana Powder iets voor jou. Het maakt komaf met rode vlekken of verkleurde huid en toch ziet het er helemaal niet uit als “make-up”. Wil je iets meer dekking? Probeer dan de Dream Fresh BB Cream . Die schenkt je huid een gezonde, gelijkmatige gloed en werkt verstevigend en hydraterend.

Maybelline SS Active Wear model houdt wit overhemd met kraag in de handen

 

MAG JE JOGGINGBROEK WEER DE KAST IN? KIES VOOR MAKE-UP DIE SUPERLANG BLIJFT ZITTEN

Deze collectie met foundationconcealer en poeder is de beste optie om onder een mondkapje te dragen. Elk van deze full-coverage formules blijft lang zitten en is no-transfer. Zo zie je er helemaal FANTASTISCH uit! En dat blijft zo, zelfs als je dat mondkapje meermaals per dag af- en weer opzet. De pigmenten zijn verzadigd, maar de samenstellingen zijn superlicht. Zo krijg je het perfecte evenwicht tussen dekking en comfort. Bovendien verstoppen ze de poriën niet en hebben ze een natuurlijk matte finish!