Wat is de beste eyeliner voor jou?

Les différents types d

Het assortiment eyeliners is de voorbije jaren flink gegroeid. Je vindt ze vandaag dan ook in tal van vormen: vilten eyeliner, gel eyeliner, potlood eyeliner, … De keuze is enorm uitgebreid en afhankelijk van verschillende criteria. Dus of je nu op zoek bent naar een eyeliner voor een beginner, voor een gevorderde, voor een specifieke toepassing of een die zich aanpast naar jouw wensen: we nemen ze even onder de loep om zo de beste eyeliner voor jou te vinden.

wat-is-de-beste-eyeliner-voor-jou1


De beste eyeliner voor beginners op zoek naar efficiëntie

Eerst en vooral: laat je niet ontmoedigen door de vele afbeeldingen van mislukte pogingen op sociale media. Wij hebben namelijk dé oplossing om je ogen mooi te accentueren zonder uren voor de spiegel te staan en zonder vlekken te creëren: het eyeliner potlood.

De romige textuur zorgt ervoor dat het eyeliner potlood makkelijk aan te brengen is waardoor het zonder enige twijfel de beste eyeliner is voor beginners. Door het geleidelijk uitdraaien van het eyeliner potlood, blijft de fijne punt behouden en kan je blijven vertrouwen op een precieze toepassing.

Voor wie op zoek is naar een echt langdurig resultaat, is de Tattoo Liner de beste eyeliner. Dankzij zijn waterproof formule is er geen sprake van vlekken of uitlopen en kan je gedurende 36 uur rekenen op een onberispelijke intense look.

Klaar voor the next level? Ga dan voor een vilten eyeliner waarmee je snel en efficiënt intense lijnen trekt.

wat-is-de-beste-eyeliner-voor-jou2


Voor frequente gebruikers op zoek naar een langdurig resultaat

Ogen zonder eyeliner? Echt niet! Een streepje eyeliner is jouw handelsmerk. Maar je zou het niet erg vinden om wat tijd te besparen op je ochtendroutine?

In dat geval is de vilten eyeliner absoluut de beste eyeliner voor jou. Zijn zeshoekige vorm en fijne punt zorgen respectievelijk voor een goede grip en een snel en nauwkeurig resultaat. Ook de ogen nog even dichthouden, is niet nodig want deze vilten eyeliner droogt uiterst snel. Zo bespaar je elke ochtend enkele kostbare minuten! En zijn (grootste) pluspunt? Een intense kleur die een hele dag houdt.

Voor een onberispelijke fixatie, ongeacht de omstandigheden, is een waterproof eyeliner zoals de Hyper Precise All Day Liquid Liner de beste eyeliner

wat-is-de-beste-eyeliner-voor-jou3


Voor experts op zoek naar perfectie

Make-upartiesten zweren erbij: de gel eyeliner en zijn gebogen borstel. Intensiteit en precisie gegarandeerd! Een ultrafijne komma of een XXL lijn: de borstel buigt zich perfect naar jouw wensen. Echt alles is mogelijk met de gel eyeliner.

Hoewel hij bedoeld is voor liefhebbers van liners, vergt de gel eyeliner toch iets meer training dan bijvoorbeeld vloeibare eyeliners. Daarentegen geniet je dus wel van meer creatieve vrijheid.

Maar ongeacht je niveau of wensen, je vindt sowieso de beste eyeliner voor jou in onze uitgebreide selectie online of in een van onze verkooppunten.

Oeps, je bent blijkbaar nog niet aangemeld! Alstublieft Of Een account aanmaken.